SUDIO ALENNUSKOODI 2021

Voimassa olevat Sudio alennuskoodit maaliskuussa 2021


ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Sudio vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan Matsmart alennus

Vain meiltä! Nappaa 10% uuden asiakkaan alennus yli 45€ ostoksesta Matsmartilta!

Vanhenee 7 maaliskuuta
Koodi voimassa vain uusille asiakkailla, tuotteiden yhteissumma oltava väh. 45 € per tilaus, vain yksi kuponki per asiakas
yksinomaan alennus
yksinomaan Kokoskin alennus

Hyödynnä 10% alekoodi normaalihintaisista Kokoskin -tuotteista!

Vanhenee 31 toukokuuta
Kurkkaa valikoima kaupan nettisivuilta.
 Spartoo alennus

Tilaa Spartoo uutiskirje ja ansaitse 5€ alennus seuraavaan ostokseesi

Vanhenee 30 kesäkuuta
Tilaa uutiskirje sivuston alalaidasta ja saa alekoodi sähköpostiisi!
Näytä lisää vastaavia tarjouksia
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Sudio
Tiistaisin Sudio julkaisee keskimäärin 19% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Sudio
Tiistai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Sudio -tarjouksista.

Tietoja kaupasta Sudio

Sisällysluettelo

 • 01
  Sudio FI alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Sudio FI alennuskoodilla
 • 03
  Äänentoistolaitteet edullisesti Sudio FI alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • 01

  Sudio FI alennuskoodi

  Sudio FI alennuskoodi antaa sinulle mahdollisuuden päivittää äänentoistosi langattomaksi edullisesti laadusta tinkimättä. Sudio on ruotsalainen yritys, joka tuottaa erilaisia langattomia äänentoistoratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin urheilusta työpaikoille. Täyttämällä kyselylomakkeen sivustolla löydät juuri itsellesi sopivan mallin, jonka voit sitten muokata haluamasi näköiseksi erilaisten lisätarvikkeiden avulla – ja hankkia edullisesti Sudio FI koodilla. Suurin osa tuotteista kestää kaiken lisäksi niin hyvin vettä, että voit käyttää niitä säästä riippumatta.


 • 02

  Parhaat edut Sudio FI alennuskoodilla

  Luonnollisesti laadukkaan äänentoiston mukana tulee myös hieman korkeampi hintalappu halpatuotteisiin verrattuna. Sudio FI alennuskoodi on tähän oivallinen ratkaisu, sillä sen avulla saat ostettua itsellesi laadukkaat kuulokkeet huokeaan hintaan. Sudio on myös niin varma tuotteidensa laadusta, että rekisteröimällä ostamasi tuotteen Sudio Sphere -palvelussa saat sille huikean kolmen vuoden takuun.

  Sudio tuotteet toimitetaan sinulle aina veloituksetta ostoksesi loppusummasta riippumatta. Mikäli ostat Sudiolta kuulokkeet, saat kaupan päälle vielä ilmaisen huoltosetin, jonka avulla saat pidennettyä tuotteesi käyttöikää. Kun liityt Sudio Sphere -jäseneksi, saat pidennetyn takuun lisäksi mahdollisuuden ostaa tuotteita ennakkoon. Tämän lisäksi sinulle lähetetään henkilökohtaisia Sudio FI alekoodeja ja mikä parasta, rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista.


 • 03

  Äänentoistolaitteet edullisesti Sudio FI alennuskoodilla

  Sudio FI alennuskoodi antaa sinulle mahdollisuuden nauttia luksustuotteista edulliseen hintaan. Esimerkiksi Sudion langattomien kaiuttimien luvataan olevan niin vedenkestävät, että voit ottaa ne mukaan rannan lisäksi vaikkapa suihkuun. Tuotteet on räätälöity erilaisiin tarpeisiin – esimerkiksi urheilijoille tarkoitetuissa kuulokkeissa on pidikkeet, joiden avulla langattomat kuulokkeet pysyvät vaivattomasti paikoillaan vauhdikkaammassakin menossa.

  Sudio on ottanut huomioon myös sen, että emme aina pääse käyttämään kuulokkeita hiljaisessa ympäristössä. Kuulokkeissa on usein valmis melunvaimennus ja Sudion mikrofoniteknologia vaimentaa myös ympäristön ääniä. Voit siis hoitaa puheluita ja palavereita meluisammassakin ympäristössä täysin ongelmitta. Lisäksi voit valita itseäsi miellyttävät langattomat kuulokkeet ja valita nappikuulokkeiden lisäksi myös perinteisemmän, koko korvan peittävän mallin. Erilaisten lisätarvikkeiden avulla saat kuulokkeisiisi lisää väriä, ja adapterit mahdollistavat niiden yhdistämisen moniin erilaisiin liittimiin. Kaiuttimien dual-pairing teknologian ansiosta pääset halutessasi nauttimaan musiikista langattomasti stereona, missä ikinä kuljetkin.


  Sudio tarjoaa asiakkailleen seuraavat tuotteet:


  • Kuulokkeet
  • Kaiuttimet
  • Lisätarvikkeet


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan