SILMÄASEMA ALENNUSKOODI 2021

Voimassa olevat Silmäasema alennuskoodit huhtikuussa 2021

Arvosana 4
ALENNUSKOODIT
TARJOUKSET
VAIN MEILTÄ
Eniten uusia alennuskoodeja kaupasta Silmäasema
Keskiviikkosin Silmäasema julkaisee keskimäärin 21% enemmän alennuksia kuin muina päivinä.
Eniten alennuksia kaupasta Silmäasema
Torstai on päivä, jolloin saat korkeimman keskimääräisen alennuksen Silmäasema -tarjouksista.

Samanlaisia ​​tarjouksia

yksinomaan alennus
Paras vaihtoehto Silmäasema vaihteluvälin perusteella.
yksinomaan alennus
yksinomaan alennus
Näytä lisää vastaavia tarjouksia

Tietoja kaupasta Silmäasema

Sisällysluettelo

 • 01
  Silmäasema alennuskoodi
 • 02
  Parhaat edut Silmäasema alennuskoodilla
 • 03
  Silmälasit ja tarvikkeet edullisesti Silmäasema alennuskoodilla
 • 04
  Usein Kysytyt Kysymykset
 • 01

  Silmäasema alennuskoodi

  Silmäasema alennuskoodi antaa sinulle tilaisuuden parantaa näkökykyäsi edulliseen hintaan riippumatta siitä, etsitkö silmä- vai aurinkolaseja. Silmäasema perustettiin Suomessa jo lähes viisikymmentä vuotta sitten – sen ensimmäinen liike avattiin Kuopiossa vuonna 1975. Silmäaseman tavoitteena on ollut aina tarjota kaiken kattavat palvelut kaikille silmälaseja tarvitseville, joten siksi pääset Silmäasemalla aina tarvittaessa niin optikon kuin silmälääkärin tarkastukseen. Ja listamme Silmäasema alekoodit takaavat sinulle parhaat edut!


 • 02

  Parhaat edut Silmäasema alennuskoodilla

  Silmäasema alennuskoodi auttaa sinua myös hankkimaan erilaisia tarvikkeita, joilla pidät lasisi sekä puhtaana että ehjänä. Suojakoteloiden lisäksi saat myös erilaisia silmälasinauhoja ja silmälasien hoitosettejä edulliseen hintaan. S-ryhmän asiakkaille ostokset kerryttävät myös bonusta, kunhan muistat rekisteröityä asiakasomistajaksi. Luo siis tili Silmäaseman verkkokauppaan ja anna S-bonuskorttisi numero. Tämän jälkeen saat aina bonukset ostoistasi.

  Mikäli tarvitset runsaasti tiettyjä tuotteita, kuten piilolinssejä ja niiden käytössä tarvittavia nesteitä, kannattaa sinun ehdottomasti liittyä kestotilaajaksi. Näin saat tuotteet vaivattomasti kotiisi 1–3 kuukauden tai puolen vuoden välein haluamasi toimitusvälin mukaan. Kestotilauksista sinulta ei veloiteta lainkaan postikuluja. Tämän lisäksi, mikäli tilaat tuotteita riittävällä summalla vuosittain, saat ilmaisen piilolinssitarkastuskäynnin optikolle kerran vuodessa.


 • 03

  Silmälasit ja tarvikkeet edullisesti Silmäasema alennuskoodilla

  Listamme Silmäasema alennuskoodi ei ole ainoa tapa säästää Silmäasemalla asioidessa. Tilaamalla Silmäaseman uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt aina ajan tasalla kaupassa olevista tarjouksista. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, sillä vaikka et etsisikään laseja aktiivisesti, voit helposti hankkia itsellesi kivan näköiset kehykset kaiken varalta. Silmä- ja aurinkolasit saattavat mennä paikoin valitettavan helposti rikki huolellisesta ylläpidosta huolimatta esimerkiksi vahingon sattuessa, mutta varalasien ansiosta et jää pulaan.

  Silmäasema koodilla voit myös varautua lasien rikkoutumiseen ennalta hankkimalla esimerkiksi kotelon, jossa säilytät laseja silloin, kun ne eivät ole sinulla käytössä. Erityisesti aktiivisille ihmisille suositellaan myös lasit paikallaan pitävää elastista nauhaa, jonka ansiosta lasit pysyvät päässä lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Apua löytyy myös kuivasilmäisyydestä kärsiville, sillä Silmäasemalla on laaja valikoima erilaisia silmätippoja esimerkiksi piilolinssien käyttäjille.

   Silmäasema tarjoaa sinulle kattavan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten:

  • Silmälasit
  • Aurinkolasit
  • Piilolinssit
  • Lisätarvikkeet


Usein Kysytyt Kysymykset

Lisää myymälöitä, joissa on samanlaisia ​​tuotteita

Katso lisää kauppoja

Kopioi koodi / Siirry kassalle

 
  Kopioi
alennuskoodi
Koodi kopioitu!
Siirry kauppaan